Verzend Informatie3

Ons doel is om u de beste verzendopties te bieden, waar u ook woont. Wij bedienen elke dag honderden klanten over de hele wereld en streven ernaar u het hoogste serviceniveau te bieden.

Verzend-en administratiekosten

1. Onze belangrijkste markten zijn de Nederland. Het tijdsbestek voor levering van de bestelling is verdeeld in twee delen:
  • Verwerkingstijd: 3-10 werkdagen
  • Levertijd: 15-25 werkdagen
2. Verzendkosten:
  • Standaard verzending: € 5
  • Gratis verzending: vanaf € 59,99
3. Verzendmethoden: 4PX, YunExpress, Wanb Express, UBI

Wij zullen ons best doen om uw pakket zo snel mogelijk te bezorgen. Er kan echter extra tijd nodig zijn vanwege ongeldige adressen en problemen met de douane-inklaring.
Neem contact op met onze klantenservice als u vragen heeft over de levertijd.

Orderverwerking

Tenzij anders vermeld verlaten alle bestellingen ons magazijn binnen 1 tot 3 werkdagen. Nadat het product de fabriek verlaat, duurt het doorgaans 7 tot 14 werkdagen voordat de goederen arriveren, afhankelijk van de alternatieve locatie. Nadat het product is verzonden, ontvangt u onmiddellijk een trackingnummer van de rederij. Hierop staat waar de goederen zich bevinden en hoe lang het duurt.

Houd er rekening mee dat de levertijd exclusief verwerkingstijd is. De totale tijd voor het ontvangen van een bestelling is verwerkingstijd + verzendtijd. Bij bestellingen met meerdere artikelen is de verwerkingstijd afhankelijk van het artikel met de langere verwerkingstijd.

Als er problemen zijn met uw bestelling, kunt u een probleemticket indienen bij ons ondersteuningscentrum voor verdere hulp. Ons toegewijde klantenserviceteam neemt binnen 24 uur contact met u op.

Verstrekt u trackinginformatie?

Ja, u ontvangt een e-mail met trackinginformatie nadat u uw bestelling heeft geplaatst. Als u binnen 5 dagen nog steeds geen trackinginformatie heeft ontvangen, neem dan contact met ons op.

Mijn trackingrecord zegt: "Er is momenteel geen informatie beschikbaar."
Als de trackinginformatie niet beschikbaar is, probeer het later opnieuw. U kunt er zeker van zijn dat de geschatte levertijd geldig is, ongeacht de bijgewerkte status van de trackingwebsite. Klik hier om het trackingnummer in te voeren en de logistieke informatie te bekijken.

Belastingen en Kosten

Houd er rekening mee dat er geen belastingen op onze producten zitten.
*Alle verzendtijden zijn exclusief inklaring/vertragingen.

Bedankt voor uw vertrouwen in ons bedrijf. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met ons klantenservicecentrum: service@polachic.com voor hulp bij uw bestelling.