Retourneren En Terugbetaling3

Wij hopen dat u tevreden bent met uw aankoop. U kunt uw aankoop echter retourneren door ons binnen 30 dagen na ontvangst van het artikel een e-mail te sturen als het bij Polachic gekochte product niet aan uw verwachtingen voldoet. We raden ten zeerste aan dat elke klant de volgende bepalingen zorgvuldig leest voordat hij tot aankoop overgaat:

Annulering

Wij accepteren annulering van een bestelling voordat het product wordt verzonden of geproduceerd. Als de bestelling wordt geannuleerd, ontvangt u een volledige terugbetaling. Wij kunnen de bestelling niet annuleren als het product al verzonden is.

Retourneren (indien van toepassing)

Het product, dat binnen 30 dagen na ontvangst geretourneerd kan worden, moet aan de volgende voorwaarden voldoen:
 1. Wij accepteren retourzendingen met een poststempel binnen 30 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum.
 2. Uw artikel moet ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als het artikel dat u heeft ontvangen.
 3. Voeg alle originele verpakkingen en accessoires toe (inclusief alle garantiekaarten en producthandleidingen/-instructies).
 4. Het beschadigde artikel is bij aankomst beschadigd/gebroken of verdraaid.
 5. De door u ontvangen maat/kleur van het product is onjuist.
 6. Als u het product per ongeluk heeft besteld of niet tevreden bent met het product, kunt u het product retourneren voor een volledige terugbetaling. Alle verzendkosten of andere kosten die verband houden met de bestelling zijn voor uw rekening.
Geen terugbetaling mogelijk
 1. We kunnen u geen terugbetaling of omruiling aanbieden na 30 dagen na ontvangst van het product.
 2. Artikelen die zijn geopend en gebruikt, worden als niet-restitueerbaar beschouwd. Houd er rekening mee dat alle retourzendingen in originele staat en met een intacte verpakking moeten zijn.
 3. Indien de klant zonder opgaaf van redenen weigert de bestelling te ondertekenen, zal polachic.com de terugbetaling weigeren.
 4. Als de klant het verkeerde product kiest, behoudt polachic.com zich het recht voor om een ​​terugbetaling te weigeren.
 5. De klant moet ervoor zorgen dat het afleveradres waar en geldig is. Indien de bestelling niet kan worden afgeleverd vanwege een ongeldig adres, zal Polachic de terugbetaling weigeren.
 6. Wij accepteren geen geretourneerde artikelen die op enigerlei wijze versleten, beschadigd of gewijzigd zijn. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.
 7. Wij hebben een aankoopbewijs of aankoopbewijs nodig. Stuur het gekochte product niet terug naar de fabrikant.

Opmerkingen:

 • Op maat gemaakte bestellingen of gepersonaliseerde artikelen komen niet in aanmerking voor een terugbetaling van 30 dagen.
 • Voor verdere instructies over het retourneren van uw bestelling kunt u ons een e-mail sturen.
 • Retourzendingen worden niet geaccepteerd zonder voorafgaande communicatie met ons. Neem contact op met onze klantenservice om er zeker van te zijn dat u het pakket naar het juiste adres verzendt.
 • Houd er rekening mee dat consumenten verantwoordelijk zijn voor de verzendkosten voor het retourneren. De specifieke vergoeding is afhankelijk van het expresbedrijf dat u kiest.
 • Als de retourzending door de consument wordt veroorzaakt, is de consument verantwoordelijk voor de verzendkosten. De specifieke vergoeding is afhankelijk van het expresbedrijf dat u kiest.
 • Indien de ontvangen goederen om onze redenen beschadigd of onjuist zijn, is de consument om deze reden niet verplicht de verzendkosten te vergoeden.

Onze oplossingen

Wij geven u een volledige terugbetaling of omruiling als wij verantwoordelijk zijn voor het probleem, b.v. B. Kwaliteitsproblemen of ontbrekende items.

 1. Als de koper aan bovenstaande eisen voldoet, stuur dan een e-mail naar service@polachic.com om contact met ons op te nemen.
 2. Stuur ons uw trackingnummer, gedetailleerde informatie die het probleem beschrijft en bewijs van schade aan het ontvangen artikel/pakket (foto of video). Uw aanvraag wordt op weekdagen doorgaans binnen 72 uur per e-mail verwerkt en bevestigd.
 3. Als de situatie van toepassing is, sturen wij u een e-mail en informeren wij u over de terugbetalingsinformatie.
 4. Als u de goederen moet retourneren, retourneer deze dan in overeenstemming met de vereisten van het retourbeleid.
 5. Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, wordt uw terugbetaling of omruiling verwerkt. De meeste retourzendingen of ruilingen worden binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw pakket verwerkt.
 6. Als u een terugbetaling wenst, storten wij de terugbetaling op uw betaalrekening. Als u wilt ruilen, sturen wij uw nieuwe product op.

Opmerking:

Idealiter moeten afbeeldingen/video's helder en scherp zijn en van dichtbij en bij goede lichtomstandigheden zijn gemaakt. Hierdoor kunnen wij het probleem identificeren en verifiëren. Wij zullen ons best doen om u te helpen. Bedankt voor het verstrekken van alle bovenstaande informatie. Wij zullen er zo snel mogelijk voor zorgen.

Terugbetaling (indien van toepassing)

Nadat we de informatie over uw retourbestelling hebben ontvangen en gecontroleerd, sturen we u per e-mail de terugbetalingsinformatie. Nadat u het artikel heeft geretourneerd, kan het tot 20 werkdagen duren voordat u de terugbetaling ontvangt (in veel gevallen ontvangt u de terugbetaling zo snel mogelijk). Wordt teruggestort op uw oorspronkelijke betaalrekening.

Vertraging of niet-terugbetaling (indien van toepassing)

 • Als u geen restitutie heeft ontvangen, controleer dan nogmaals uw bankrekening.
 • Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij. Het kan enige tijd duren voordat de terugbetaling officieel wordt uitgevoerd.
 • Neem vervolgens contact op met uw bank. Het verwerken van terugbetalingen duurt meestal enige tijd.
 • Als u al deze processen heeft voltooid maar nog steeds geen terugbetaling heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via service@polachic.com.

Verzendkosten retourneren

Als het probleem wordt veroorzaakt door Polachic en het product dat u heeft ontvangen onjuist is, retourneer dan het product dat niet kan worden geopend in dezelfde verpakking die u heeft ontvangen en stuur een kopie van de factuur mee. Na ontvangst van de retour sturen wij het juiste product voor je op, zonder extra verzendkosten te betalen.

Hoe lang duurt het retourproces?

Vanwege het grote dagelijkse bestelvolume kan het tot 7 werkdagen duren vanaf de datum waarop we het geretourneerde product ontvangen. Wij zullen u per e-mail op de hoogte stellen om te bevestigen dat uw retourbestelling is verwerkt.

Afhankelijk van uw locatie kan de aankomsttijd van het vervangende product variëren. Overweeg om een ​​traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten.

opmerking

 • Zorg ervoor dat u contact opneemt met onze klantenservice voordat u de goederen retourneert. Polachic aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor retourzendingen zonder voorafgaande kennisgeving.
 • Wij stellen het zeer op prijs als u contact opneemt met onze klantenservice voor hulp voordat u een geschil aankaart. Wij staan ​​altijd klaar om u te helpen en oplossingen aan te bieden.

Voor meer informatie over het retourbeleid kunt u ook contact met ons opnemen via service@polachic.com.