Betaalvormen3

BETAAL MET PAYPAL

Wanneer u een bestelling plaatst bij Paypal, wordt u doorgestuurd naar de PayPal-betaalpagina waar u uw betaling kunt bevestigen door in te loggen met uw PayPal-gebruikersnaam en wachtwoord.

U kunt ook zonder PayPal-account betalen. Om dit te doen, klikt u op “Betalen met bankpas/creditcard” en u wordt doorgestuurd naar een beveiligde pagina waar u uw creditcardgegevens kunt invoeren of uw betaling veilig via PayPal kunt voltooien.

LET OP: Uw bestelling wordt verzonden naar uw PayPal-adres. Zorg ervoor dat u het juiste verzendadres heeft geselecteerd of ingevoerd.

BETALEN MET EEN CREDITCARD/DEBITKAART

De beschikbare creditcardopties staan ​​hierboven vermeld.

Houd er rekening mee dat Polachic uw creditcard-/debetkaartnummer of persoonlijke gegevens niet verzamelt bij het uitvoeren van de betaling. Als u vragen heeft over uw transacties op onze website, neem dan contact op met de bank die uw kaart heeft uitgegeven. Wacht tot u de “Bedankt”-pagina ziet, anders kan uw bestelling ertoe leiden dat het afrekenproces wordt geannuleerd. Bedankt voor uw tijd!

"COUPON CODE"

Bij het afrekenen kunt u vouchers op uw bestelling toepassen. Nadat u uw vouchercode heeft ingevoerd, klikt u op "Toepassen" en wordt de korting automatisch aangepast aan uw besteltotaal. Let op: als u vóór het afrekenen niet op Toepassen klikt, wordt de voucher niet weergegeven in uw besteltotaal.

OPMERKING:

1. Uw bestelling wordt verzonden naar uw PayPal-adres. Zorg voor nauwkeurigheid en volledigheid.

2. Wij accepteren VISA/MASTER voor uw aankoop. Om de bestelling af te ronden kunt u uw creditcardnummer invoeren.

PROBLEEMOPLOSSEN

Wij ondersteunen creditcard- en Paypal-betalingen. Als u met een creditcard betaalt en uw betaling om de een of andere reden bij het afrekenen wordt geweigerd, kan dit komen doordat het systeem creditcardfraude verkeerd heeft ingeschat. U kunt uw creditcardmaatschappij of bank bellen en hen op de hoogte stellen van de aankoop om afwijzing te voorkomen. In dergelijke gevallen zijn er drie oplossingen voor u:

In dergelijke omstandigheden zijn hier drie oplossingen:

1. Als u een PayPal-account heeft, probeer dan via PayPal te betalen.

2. Als u geen PayPal-account heeft, selecteert u PayPal op de afrekenpagina en klikt u op de knop "Bestelling voltooien". U wordt dan doorgestuurd naar een pagina waar u toegang heeft tot zowel PayPal als debet-/creditcardbetalingen (voor deze laatste optie hoeft u zich niet te registreren bij PayPal).

3. Schakel over naar uw andere creditcards/betaalkaarten.

Als volgende stappen:

Stap 1. Kies PayPal (zelfs als u geen PayPal-account heeft)

Stap 2. Klik op “Betalen met bankpas of creditcard”.
Credit Card

Stap 3. Voer uw creditcardgegevens in en voltooi uw bestelling.

Credit Card

Als u problemen heeft met de betaling, neem dan contact met ons op via service@polachic.com.